Σύντροφοι, για την… ΕΡΤ αγωνιζόμαστε όλοι!

από fimotro

Ούτε ο χειρότερος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις στην ΕΡΤ. Ένα κόμμα που ήταν τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση και στοχοποιούσε συνεχώς την κρατική τηλεόραση ως “φερέφωνο όλων των κυβερνήσεων” κατηγορείται τώρα από τους ίδιους τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές ότι λειτουργεί ακόμα χειρότερα και από τους προκατόχους του!

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

“Που είναι η έκπληξη;” θα ρωτήσει ο καλόπιστος αναγνώστης. Πουθενά, προφανώς. Απλά είναι εντυπωσιακό πόσο νωρίς απέκτησε καθεστωτικά αντανακλαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρουόμενος ακόμα και με τους συνδικαλιστές τους οποίους στήριζε ανοιχτά την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση. Για να μην ξεχνιόμαστε, ήταν η περίοδος που το σημερινό κυβερνητικό κόμμα υποσχόταν στους πάντες τα πάντα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Α. Τσίπρας επένδυσαν στην συνδικαλιστική εξουσία της ΠΟΣΠΕΡΤ και πορεύθηκαν μαζί της όχι μόνο στην περίοδο του λουκέτου και του “μαύρου” αλλά και παλαιότερα σε άλλες διεκδικήσεις εκ μέρους των συνδικαλιστών. Αυτή την συμπόρευση φαίνεται πως τώρα θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Παραιτήσεις, αποπομπές, γκρίνια, χαμηλή τηλεθέαση, μειωμένα έσοδα από διαφήμιση και εμφύλιος εργαζομένων με φόντο τους συνδικαλιστές.

Στην αντιπολίτευση είναι εύκολο να λες και να υπόσχεσαι πολλά. Όταν όμως έρχεται ή ώρα να κυβερνήσεις, φαίνεται πόσο αξιόπιστος ήσουν στα αντιπολιτευτικά σου καθήκοντα. Ας το απολαύσουμε λοιπόν. ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΣΠΕΡΤ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ. Θα κλάψουν μανούλες από το συντροφικό ξύλο που θα πέσει!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα