Συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδας – Μπαχρέιν υπό τους υπ. Ανάπτυξης

από fimotro

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Κυβέρνησης του Μπαχρέιν υπό τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Shaikh Salman bin Khalifa Al Khalifa.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος

-Από την Ελλάδα: ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλιας Κικίλιας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας και Γιάννης Τσακίρης και Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Σμυρλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε., κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ταμείου Αξιοποίησης και Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., Δημήτρης Πολίτης και ο Ειδικός Απεσταλμένος του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων για χώρες ΜΕΝΑ και Κόλπου, Παναγιώτης Μίχαλος.

-Από το Μπαχρέιν: ο Υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου & Τουρισμού, Zayed Al Zayani, ο Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας, Ayman Al Moayyed, ο Επικεφαλής του Economic Development Board, Khalid Humaidan και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Hamad Mahmeed.

©ΥΠΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα