Συγχαρητήρια του προέδρου της ΔΟΕ στον Σπύρο Καπράλο για την υπόθεση Μπεκατώρου

από fimotro

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Τόμας Μπαχ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε μέσω τηλεδιάσκεψης σε όλα τα μέλη της ΔΟΕ, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο (φωτο).

Στο τέλος της τοποθέτησης του κ. Καπράλου σχετικά με τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο της ΔΟΕ που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα, ο κ. Μπαχ πήρε το λόγο και είπε: «Συγχαρητήρια πρόεδρε για τον τρόπο που χειριστήκατε το ευαίσθητο θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου, ακολουθώντας τις Ολυμπιακές αξίες και τα ιδεώδη».

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, εκτός από την παρουσίαση που έκανε για τη Σύνοδο της Αθήνας, επανέλαβε την πρόταση του να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι αθλητές και οι συνοδοί όλων των Ολυμπιακών Ομάδων, πριν ταξιδέψουν για το Τόκιο.

Ο Τόμας Μπαχ στην ενημέρωση του προς τα μέλη της ΔΟΕ επανέλαβε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιοθα διεξαχθούν κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι και τόνισε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το ταξίδι, τη διαμονή και τις μετακινήσεις στην ιαπωνική πρωτεύουσα, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα