Στυλιανίδης: Η Τρίτη θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα στην Αττική

από fimotro

“Θα αναζητηθούν ευθύνες από την Αττική Οδό”

Οι συνθήκες θα συνεχίσουν να είναι αντίξοες και αύριο, τόνισε ο Χρήστος Στυλιανίδης ενημερώνοντας για την πορεία της κακοκαιρίας. Γνωστοποίησε ότι από αύριο το μεσημέρι θα εξασθενίσουν τα φαινόμενα στην Αττική, αλλά θα αντιμετωπίσουμε μετά το πρόβλημα του παγετού.

Παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Αττική Οδό, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό παρά τις συσκέψεις που έγιναν. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες στην εταιρεία. Αυτή θα είναι η εισήγηση μου στον πρωθυπουργό είπε.

Γίνεται τιτάνια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί στην Αττική Οδό, δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Εκτίμησε δε ότι επιτεύχθηκε ο στόχος να παραμείνει η χώρα λειτουργική. Σε ότι αφορά τα μέσα μεταφοράς δήλωσε ότι η κατάσταση μεταβάλλεται και πως οι πολίτες πρέπει να ενημερώνονται από το υπουργείο Μεταφορών.

Οπως είπε τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση είναι περιορισμένα. Εκτίμησε ότι παρά τον όγκο του χιονιού επιτεύχθηκε να είναι οι δυσκολίες υπό έλεγχο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα