Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες μίας πτήσης από τα Χανιά προς την Αθήνα σήμερα το μεσημέρι καθώς βρίσκονταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μπήκε στο αεροπλάνο χαμογελαστός και ευδιάθετος και χαιρέτησε τους επιβάτες της γραμμής που έμειναν να τον κοιτούν καθώς δεν είχαν συνηθίσει σε αντίστοιχα περιστατικά. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποβίβαση η προϊσταμένη του πληρώματος καμπίνας τον ρώτησε αν θέλει να προηγηθεί κι εκείνος είπε όχι και ότι θα περιμένει τη σειρά του

Με αυτήν του την κίνηση, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να περάσει έναν υψηλό συμβολισμό ότι οι πολιτικοί, και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός, είναι εκπρόσωποι του λαού και θα πρέπει να βρίσκονται δίπλα του και να έχουν κοινές συνήθειες και σημεία με αυτόν. Ο συμβολισμός του πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς ο προκάτοχός του, Αλέξης Τσίπρας, είχε απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ για τις… πολυτελείς μετακινήσεις του.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αλλά να βρεθεί πλάι στους πολίτες, με αρκετούς από τους οποίους είχε την ευκαιρία να μιλήσει και λίγο πριν την έναρξη της πτήσης, όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες.

Πηγή: parapolitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα