Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

από fimotro

Το ωράριο λειτουργίας

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Σάββατο, τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα που λειτουργούν με click away, καθώς η 2η Ιανουαρίου είναι η μέρα που πραγματοποιούνται παραδοσιακά οι απογραφές.

Αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου, σούπερ μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία αλλά και καταστήματα που λειτουργούν με click away μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες τους και να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο από τις 7:00 μέχρι τις 21:00.

Ωστόσο, δεν σκοπεύουν να ανοίξουν όλα τα σούπερ μάρκετ αύριο.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να μπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του σούπερ μάρκετ της επιλογής τους για να δουν εάν θα λειτουργήσει και ποιο θα είναι το ωράριο.

Πώς μετακινούμαστε

Υπενθυμίζεται πως οι πολίτες που θέλουν να αγοράσουν αγαθά πρώτης ανάγκης από σούπερ μάρκετ ή να προμηθευτούν μια αγορά από το κατάστημα που λειτουργεί με click away πρέπει να αποστείλουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Την ίδια ώρα, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν και το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, το οποίο μπορούν να εκτυπώσουν στην ιστοσελίδα forma.gov.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα