Σοκάρει η επιστολή σπουδαστών Εθνικού Θεάτρου: Είμαστε θύματα παρενόχλησης

από fimotro

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου μέσω ανακοίνωσης στο Facebook γνωστοποίησαν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλική παρενόχλησης.

Μέσω αυτής εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους όσους βρήκαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν τις συμπεριφορές που βίωσαν. «Εμείς οι ίδιες και οι ίδιοι» γράφουν μεταξύ άλλων «άλλες περισσότερο, άλλοι λιγότερο, άλλοι ευτυχώς καθόλου, έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς δεν έχουμε μπορέσει να αρθρώσουμε, λόγω φόβου μήπως εμείς κάτι δεν καταλάβαμε καλά και μήπως μελλοντικά στιγματιστούμε».

Τονίζουν στην συνέχεια ότι αυτό που έγινε τους δίνει την ελπίδα ότι κάτι αλλάζει και ότι η «άγνοια» ενός νέου φοιτητή δεν θα μπορεί να δίνει πάτημα σε διδάσκοντες να συμπεριφέρονται ως αυθεντίες. Η ανακοίνωση τους κλείνει με την φράση: «Ποτέ ξανά καμία μόνη. Ποτέ ξανά κανένας μόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα