Μήνυμα Σκαρμούτσου να εμβολιαστούν όλοι

από fimotro

Τα νέα μέτρα στην εστίαση σε σχέση με τους εμβολιασμένους και μη αλλά και τους εμβολιασμούς του προσωπικού, μίλησε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέρφους».

Ο γνωστός σεφ, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι «καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη εξίσωση και δεν ξέρουμε πραγματικά τι να κάνουμε». «Δεν είμαι αρνητικός στο να επιλέγουν οι επιχειρηματίες μόνο με εμβολιασμένους. Ο καθένας πρέπει να αφουγκραστεί την πελατεία του και να πάρει την απόφασή που πρέπει για να επιβιώσει» δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέρφους μου». Αναφερόμενος στα νέα μέτρα, είπε: «Δεν είμαι αρνητικός στο να επιλέγουν οι επιχειρηματίες μόνο με εμβολιασμένους. Ο καθένας πρέπει να αφουγκραστεί την πελατεία του και να πάρει την απόφασή που πρέπει για να επιβιώσει».

«Δέχτηκα κατακραυγή όταν μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση»

Ακολούθως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είπε ότι δέχτηκε κατακραυγή από συναδέρφους όταν μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση. Όπως ανέφερε: «Κανείς δεν μιλά για κοινωνική ευθύνη. Γιατί πρέπει να νομοθετούμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε; Δεν σας λέω ότι είμαι κατά ή υπέρ του εμβολίου. Έχω εμβολιαστεί. Αυτή τη στιγμή το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε μαζί με τις μάσκες για να πολεμήσουμε τον κορωνοϊό. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρξε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συναδέλφους και από πολίτες» είπε.

Και τέλος, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς στον κλάδο της εστίασης, ανέφερε: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε, μπορούμε να παροτρύνουμε. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση που αρχίζει να κλείνει ραντεβού για εμβολιασμό, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα