Προβληματισμένος ο Τσίπρας για την εξαφάνιση των υποψηφίων Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αριστερά και όχι κεντρογενή χαρακτηριστικά γι αυτό έμειναν εκτός δευτέρου γύρου

Εξαιρετικά αρνητική ήταν η εικόνα που κατέγραψαν οι υποψήφιοι για τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας οι οποίοι στηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο και αυτό δείχνει την αδυναμία που έχει το κόμμα του Α. Τσίπρα να καταγράψει σοβαρά αποτελέσματα και ποσοστά στους επιστημονικούς φορείς.

Ο Α. Τσίπρας μαθαίνουμε ότι ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος χθες το βράδυ όταν ενημερώθηκε από συνεργάτη του γι τις εκλογές στους Δικηγορικούς Συλλόγους. Τα χαμηλά ποσοστά που πήραν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με την άνοδο του ΚΙΝΑΛ έχουν δημιουργήσει προβληματισμό.

Γενικά πάντως οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν όλοι εκτός δεύτερου γύρου γιατί δεν είχαν κεντρογενή χαρακτηριστικά. Είχαν όλοι αριστερά και ΣΥΡΙΖΑϊκά χαρακτηριστικά  γι αυτό και δεν έπεισαν ένα μεγάλο κόμμάτι των δικηγόρων που κινούνται στον μεσαίο και μετριοπαθή χώρο για να τους ψηφίσουν.

Το άσχημο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι σε αντίθεση με τη ΝΔ που είχε 4-5 υποψηφίους προερχόμενους από τον χώρο της κεντροδεξιάς σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν παντού είχε μόνο έναν υποψήφιο. Κι όμως όλοι τους κατόρθωσαν γιατί περί… κατορθώματος πρόκειται να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου! Η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία φαίνεται παντού. Και όσο ανεβαίνει το ΚΙΝΑΛ τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα συρρικνώνεται σε ποσοστά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα