Προανακριτική: Ετοιμάζουν βίαιη προσαγωγή του Καλογρίτσα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Εάν δεν προσέλθει μετά το Πάσχα

Ραντεβού για μετά την Ανάσταση δίνει η ηροανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Νίκο Παππά και ως τότε το ρολόι μετράει αντίστροφα για τον επιχειρηματία Χρηστό Καλογρίτσα που θα κληθεί να καταθέσει την εβδομάδα του Πάσχα (με πιθανότερη μέρα την Τετάρτη) μετά την άρνησή του, θυμίζεται, να παραστεί προχθές επικαλούμενος ασθένεια λόγω των παρενεργειών του εμβολιασμού του.

Κι αν θελήσει να το τρενάρει κι άλλο, θα υπάρξει εισήγηση για να κάνει χρήση η επιτροπή των μέσων που διαθέτει για να τον εξαναγκάσει να εμφανιστεί και να καταθέσει ενώπιον της. Τι σημαίνει αυτό; Όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα Νέα, πολύ απλά ότι η επιτροπή θα ασκήσει τη δυνατότητα που έχει, αφού λειτουργεί ως ανακριτικό όργανο, να διατάξει τη βίαιη προσαγωγή του. Σε αυτό μάλιστα συμφώνησαν όλα τα μέλη της, που εκφράζουν επιφυλάξεις για τη στρατηγική του Καλογρίτσα και την καθυστέρηση της κατάθεσής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα