Πρίγκιπας Φίλιππος: Το τελευταίο τηλεφώνημα του Κάρολου μία μέρα πριν πεθάνει

από fimotro

Μία μόλις ημέρα πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος φύγει από τη ζωή συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρίγκιπα Κάρολο για ένα… ευαίσθητο θέμα.

Το περιεχόμενο αυτής της της συνομιλίας, που έμελλε να είναι η τελευταία ανάμεσα σε πατέρα και γιο, αποκάλυψε ο Κάρολος.
Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει πως στο τηλεφώνημα που έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στον πατέρα του, επιχείρησε να θίζει το ζήτημα του «πάρτι» για τα 100α γενέθλια του Φιλίππου, που ήθελε να διοργανώσει η βασιλική οικογένεια για τις 10 Ιουνίου του 2020, την ημέρα που ο Δούκας του Εδιμβούργου θα συμπλήρωνε έναν αιώνα ζωής.

«Συζητάμε για τα γενέθλιά σου» είπε αρχικά ο Κάρολος στον πατέρα του, κάπως διστακτικά αφού ήξερε ότι η ιδέα ενός πάρτι δεν τον ενθουσίαζε.
Ξέροντας ότι ο πατέρας του ήταν κάπως βαρήκοος και μη λαμβάνοντας κάποια απάντηση, ο Κάρολος επανέλαβε δυνατά: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου! Και αν πρόκειται τελικά να γίνει δεξίωση!».

Το σχόλιο του Φιλίππου ήταν, όπως συνίθηζε, σύντομο. «Θα πρέπει να είμαι ζωντανός για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;». «Το ήξερα ό,τι θα το έλεγες αυτό», απάντησε ο Κάρολος.

Ο διάδοχος του θρόνου μοιράστηκε αυτή του συνομιλία με τον πατέρα του σε ένα νέο πρόγραμμα του BBC One που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος, η βασιλική οικογένεια θυμάται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα