Πρίγκιπας Χάρι: Το βιβλίο του και οι αποκαλύψεις πονοκεφαλιάζουν το Παλάτι

από fimotro

«Φανταζόμουν ότι αναφερόταν στο ότι έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη γυναίκα σε ηλικία, στην οποία άρεσαν οι ‘μάτσο’ άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει».

Όμως αυτό για το οποίο ενδιαφερόταν περισσότερο ο σωματοφύλακάς του αλλά και η βασιλική οικογένεια, ήταν η χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Δεν ήταν πολύ διασκεδαστικό, δεν με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά αισθάνθηκα διαφορετικά και αυτός ήταν ο βασικός στόχος μου, να αισθάνομαι, να είμαι διαφορετικός. Ήμουν ένας νέος 17 ετών που ήθελε να δοκιμάσει οτιδήποτε ανέτρεπε τα καθιερωμένα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανα».

Η σχέση με τον βασιλιά Κάρολο
Στο βιβλίο των 146 σελίδων με τίτλο «Spare», δηλαδή «Αναπληρωματικός», ο Χάρι αναφέρεται στο τι είπε ο Κάρολος στην Νταϊάνα όταν ήρθε στον κόσμο και ο Χάρι.

«Υπέροχα. Μου έδωσες ένα διάδοχο και έναν αναπληρωματικό, έγινε η δουλειά μου».

Ο Χάρι αφηγείται μια αγωνιώδη συνάντηση με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο κάστρο του Ουίνσδορ. Ο σήμερα βασιλιάς Κάρολος στάθηκε ανάμεσα στους δύο οργισμένους γιους του και τους είπε:

«Σας παρακαλώ αγόρια. Μην κάνετε μίζερα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου».

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που ψιθύρισε στη γιαγιά του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

«Ελπίζω ότι θα είσαι ευτυχισμένη και θα είσαι μαζί με τον παππού».

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου
Στις 6 Μαΐου έχει προγραμματιστεί η στέψη του Βασιλιά Καρόλου. Ο Χάρι θα πάει;

«Πολλά μπορεί να γίνουν μέχρι τότε. Όμως η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Πρέπει να συζητηθούν πολλά. Ειλικρινά ελπίζω ότι θέλουν να καθίσουν και να συζητήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα