Που το πάει ο Βενιζέλος προσπαθούν να καταλάβουν Τσίπρας και Φώφη

από fimotro

Σε δυσχερή θέση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ μετά τις παρεμβάσεις του πρ. προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα για την Φώφη Γεννηματά, όχι μόνο επειδή Α. Λοβέρδος και Ν. Ανδρουλάκης φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερη δυναμική αλλά επειδή οι πολιτικές παρεμβάσεις του Ε. Βενιζέλου αναδεικνύουν την αδυναμία της Φώφης Γεννηματά και του ΚΙΝΑΛ να ασκήσουν σοβαρά αντιπολιτευτικά καθήκοντα με μετριοπαθή χαρακτηριστικά και με στόχευση σον χώρο του κέντρου.

Έτσι η Φώφη Γεννηματά απομονώνεται ακόμα περισσότερο αφού η αντιπολίτευσή της δεν έχει σοβαρή παρέμβαση και παραπέμπει στην αντιπολίτευση τύπου Τσιπρα την ίδια στιγμή που οι πολίτες οι οποίοι κινούνται στον χώρο του κέντρου διαπιστώνουν από τα όσα λέει ο Ε. Βενιζέλος ότι ούτε το ΚΙΝΑΛ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να αποτελέσουν σοβαρή εναλλακτική λύση στη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ με την δυσκολία που έχουν για να αντιληφθούν τις εξελίξεις προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται στην κεντροαριστερά και αναζητούν τρόπο για να διαβάσουν καλύτερα τις παρεμβάσεις που φέρνουν στο πολιτικό σκηνικό τα ερωτήματα για το πού το πάει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, γιατί σίγουρα οι τοποθετήσεις του μόνο τυχαίες δεν είναι.

Το μέλλον θα δείξει, μπορεί και σύντομα με δεδομένο ότι έρχονται εξελίξεις και στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ και κυρίως στον χώρο της κεντροαριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι ζαλισμένος όπως είναι από την κακή αντιπολίτευση και τις δημοσκοπήσεις παρακολουθεί και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Προφανώς κανένας δεν έχει αντιληφθεί τις αλλαγές που έρχονται στον χώρο της κεντροαριστεράς! …

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα