Για ύπαρξη βλάβης στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στον Πόρο, παρασέρνοντας στον θάνατο τρεις ανθρώπους κάνει λόγο ο γιός του πιλότου Νικόλαου Καρυστινού.

Σε δηλώσεις του στην Realnews ο Βαγγέλης Καρυστινός αναφέρεται στα σημαντικά στοιχεία που περιβάλλουν τις συνθήκες της πτήσης του ελικοπτέρου τα οποία πρέπει να διερευνηθούν προτού ολοκληρωθεί η σύνταξη του επίσημου πορίσματος για το τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο γιος του πρώην πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, οι αρμόδιοι δεν πρέπει να αρκεστούν στο γεγονός της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου στα καλώδια ηλεκτροδότησης του Πόρου, αλλά τονίζει ότι οι έρευνες πρέπει να επεκταθούν και στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν το ελικόπτερο, πριν από την απογείωσή του.

«Πρέπει να διαλευκανθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν προσκρούσει στα καλώδια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξε βλάβη κατά την απογείωση. Σε κάποια βίντεο φαίνεται ότι υπήρχε καπνός πριν από την πρόσκρουση» τονίζει ο Β. Καρυστινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα