Πολύ καλό κλίμα στο τετ α τετ Μητσοτάκη-Χόλτερμαν

από fimotro

Ο πρωθυπουργός στηρίζει τους Ολλανδούς επενδυτές

Από το πρωί σας είχε ενημερώσει το fimotro ότι στην κυβέρνηση δεν θεωρούν σοβαρά τα όσα κάνουν ορισμένοι μέτοχοι της Ελλάκτωρ. Αντιθέτως ο πρωθυπουργός θέλει να τρέξει τις επενδύσεις και στηρίζει τους Ολλανδούς επενδυτές της εταιρείας γιατί ξέρει ότι είναι οι μόνοι αξιόπιστοι και φέρνουν χρήματα στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της Reggeborgh Invest Χένρι Χόλτερμαν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώθηκαν οι εξαιρετικές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας αλλά και οι επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα μας σε διεθνές επίπεδο.

Σημειώνεται ότι το ολλανδικό fund Reggeborgh Invest, που αποτελεί βασικό μέτοχο της εταιρεία Ελλάκτωρ, αποτελεί το επενδυτικό όχημα της οικογένειας Wessels, η οποία ελέγχει την κατασκευαστική εταιρεία VolkerWessels.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα