Πληρώνονται τα ενοίκια του Ιανουαρίου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σήμερα πιστώνει η ΑΑΔΕ τα κουρεμένα ενοίκια του Ιανουαρίου

Σήμερα πρόκειται να καταβληθούν από την ΑΑΔΕ αποζημιώσεις προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων για τα κουρεμένα ενοίκια του Ιανουαρίου του 2020, σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Πρόκειται για καταβολές που αφορούν 150.000 ΑΦΜ και αντίστοιχο αριθμό ιδιοκτητών.

Αύριο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΑΑΔΕ, θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις που αφορούν υποθέσεις από το Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Επίσης από τα μεσάνυκτα της Τετάρτης και όλη την 25η Μαρτίου το TAXIS θα πραγματοποιεί συμψηφισμούς για προηγούμενες δηλώσεις ιδιοκτητών ακινήτων.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και το επιτελείο του έχουν σχεδιάσει δύο νέα μέτρα στήριξης, με έμφαση ακριβώς στη στήριξη επιχειρήσεων στους κλάδους εστίασης και τουρισμού με τη συνδρομή του ΕΣΠΑ, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Εργασίας και μέτρα τα οποία θα διευκολύνουν τις προσλήψεις στον τουρισμό, ενόψει μιας κρίσιμης περιόδου, όταν στόχος είναι εισπράξεις 8 δισ. ευρώ από τα 18 δισ. ευρώ του 2019.

Τροποποιήσεις αναμένονται στο μέτρο επιδότησης αναστολής εργασίας -το γνωστό ως επίδομα των 534 ευρώ- καθώς έχει διαπιστωθεί ότι η χρήση του λειτουργεί σε βάρος του προγράμματος Συν-Εργασία.

Σχεδόν «κλειδωμένο» θεωρείται το μέτρο των μηδενικών ενοικίων και τον Απρίλιο για τους κλάδους εκείνους οι οποίοι τις πρώτες μέρες του μήνα θα παραμένουν κλειστοί με κρατική εντολή. Το λιανεμπόριο αναμένεται να περιληφθεί στη βεντάλια των ωφελούμενων, καθώς ολοένα και περισσότερο απομακρύνεται και το τελευταίο σενάριο για άνοιγμα από τις 29 Μαρτίου, φέρνοντας στο προσκήνιο την επόμενη ημερομηνία-σταθμό, στις 5 Απριλίου. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τέλη της εβδομάδας, αφού η επιτροπή των λοιμωξιολόγων σταθμίσει τα δεδομένα και γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα