Περίπατος Πατούλη με 15% διαφορά από τη Δούρου

από fimotro

Μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ Δούρου και Σγουρού σε νέο γκάλοπ της Alco (κάρτες)

Σταθερό προβάδισμα στον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Alco για την εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Στη δημοσκόπηση από 13 έως 18 Μαρτίου 2019, ο κ. Πατούλης εξακολουθεί να προηγείται με 15 μονάδες, ενώ σαφής είναι η υπεροχή του σε όλα τα ερωτήματα.
Ειδικότερα, στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε για περιφερειάρχη Αττικής», ο Γ. Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 31,6%, έναντι 17,8% της Ρ. Δούρου, 13,6% του Γ. Σγουρού, 5,8% του Ηλ. Παναγιώταρου και 5,8% του Γ. Πρωτούλη, 7,9% αποχή-λευκό, ενώ 17,5% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
Τα ποσοστά επί των εγκύρων διαμορφώνονται ως εξής: Γ. Πατούλης 34%, Ρ. Δούρου 19%, Γ. Σγουρός 15%, Ηλ. Παναγιώταρος 6%, Γ. Πρωτούλης 6%, «δεν ξέρω/δεν απαντώ» 20%.
Σαρωτική είναι η υπεροχή του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου στο ερώτημα «ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής», καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 32%, έναντι 12% της Ρ. Δούρου και 9% του Γ. Σγουρού.
Μεταξύ Γ. Πατούλη και Ρ. Δούρου οι ψηφοφόροι θα επέλεγαν τον πρώτο με ποσοστό 43%, έναντι μόλις 22% που συγκεντρώνει η Ρ. Δούρου.
Στην ίδια δημοσκόπηση η νυν περιφερειάρχης βαθμολογείται αρνητικά για το έργο της (το 43% δηλώνει καθόλου ικανοποιημένο, το 23% λίγο, το 4% πολύ, το 16% αρκετά και το 14% απαντά «δεν ξέρω/δεν απαντώ». Επίσης, για το εάν η κ. Δούρου έχει κάνει περισσότερα ή λιγότερα από ό,τι ανέμεναν οι πολίτες, το 66% απαντά λιγότερα και μόλις το 20% όσα περίμεναν. Το 5% πιστεύει ότι έκανε περισσότερα, ενώ το 9% «δεν ξέρει/δεν απαντά».
Όσο για το εάν θα ήθελαν να ξαναδούν την κ. Δούρου στο «τιμόνι» της Περιφέρειας Αττικής, το 69% λέει όχι, το 18% ναι, ενώ το 13% «δεν ξέρει/δεν απαντά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα