Λίγος ο κόσμος που πήγε για ψώνια σήμερα Κυριακή στην πρεμιέρα των νέων μέτρων

Ξεκίνησε η εφαρμογή της πώλησης με τη μέθοδο του click away την Κυριακή, μετά και τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τον οδικό χάρτη του λιανεμπορίου κατά την εορταστική περίοδο.

Οι πολίτες που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα παρέλαβαν τα προϊόντα που είχαν προηγουμένως παραγγείλει διαδικτυακά. Ως αποτέλεσμα τα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα για πρώτη φορά ανέμεναν τους πελάτες στις εισόδους, έχοντας την παραγγελία τους, αλλά και το POS προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή.

Στην καρδιά της εμπορικής Αθήνας, την Ερμού, η κίνηση το μεσημέρι ήταν σχετικά αυξημένη, σε σύγκριση με τις προηγούμενες Κυριακές και για όσο διάστημα έχει επιβληθεί το lockdown στη χώρα. Ωστόσο, το σύστημα φάνηκε για πρώτη μέρα να λειτουργεί ομαλά, χωρίς να σχηματίζονται ουρές έξω από τα καταστήματα, με πελάτες που ανέμεναν να παραλάβουν τα ψώνια τους.

Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση διά στόματος Άδωνι Γεωργιάδη είχε τονίσει πως αν… γεμίσει η Ερμού ή δούμε εικόνες Harrods το νέο λουκέτο είναι αναπόφευκτο.

Δείτε εικόνες από την Αθήνα:

Δείτε εικόνες από τη Θεσσαλονίκη:

Δείτε εικόνες από τον Πειραιά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα