Πέρασε της Παπακώστα – Δεν αποστρατεύεται αντιστράτηγος

από fimotro

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσεων της Αστυνομίας υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Αντρικόπουλο και τελικά υιοθέτησε την γραμμή της Παπακώστα σε αντίθεση με την πολιτική προιστάμενή της Όλγα Γεροβασίλη. Έτσι, το Συμβούλιο έκρινε τους Αντιστράτηγους, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους:

Μιχαήλ Καραμαλάκη,

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη,

Xρήστο Δραγατάκη,

Ανδρέα Αποστολόπουλο.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με τους υποστράτηγους προκειμένου να καλυφθεί μία θέση αντιστράτηγου που παρέμενε κενή από το καλοκαίρι.

Οι κρίσεις διεξήχθησαν ενώ είχε προηγηθεί κόντρα μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα είχε εκφράσει την έντονη διαφωνία της με τον «έκτακτο» χαρακτήρα των κρίσεων, με αποτέλεσμα να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Έτσι οι κρίσεις προχώρησαν με πρόσωπα τα οποία, πληρούν τις προϋποθέσεις αφού συμπληρώνουν τον προβλεπόμενο από τις ισχύουσες διατάξεις ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό τους και χαίρουν της αποδοχής όλων των πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα