Πασχαλινή προσφορά από την AVIN

από fimotro

Από τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου και για μία ολόκληρη εβδομάδα έως την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου, η AVIN προσφέρει τετραπλάσιους πόντους στο πρόγραμμα AVIN Κερδίζω στα καύσιμα ACTION 100 και ACTION Diesel για τις πασχαλινές μετακινήσεις των πελατών της.

Το AVIN Κερδίζω είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της AVIN που ανταμείβει την προτίμηση των πελατών της με δωροεπιταγές αξίας 3€ για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από τα πρατήρια AVIN. Κάθε 250 πόντοι μετατρέπονται σε δωροεπιταγές αξίας 3€.

Με τη νέα πασχαλινή προσφορά, οι πελάτες της AVIN τετραπλασιάζουν τους πόντους τους κερδίζοντας ακόμα περισσότερες δωροεπιταγές.

Παράλληλα, για όλο τον Απρίλιο, οι πελάτες κερδίζουν διπλάσιους πόντους με το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω για αγορές προϊόντων και υπηρεσιών από τα καταστήματα Agora της AVIN, ενώ αυτόματα λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες αξίας 100 ευρώ για καύσιμα ACTION.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα