Παππάς: Αναλαμβάνει την ευθύνη – Δεν παραιτείται

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Για τα μάτια του κόσμου άδειασε ο Τσίπρας τον Παππά

Τρόπους να απεμπλακεί ο Αλέξης Τσίπρας από τα προβλήματα που του δημιουργούν στελέχη του αναζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε α αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί, “φωτογραφίζοντας” ξεκάθαρα τον Νίκο Παππά.

Συγκεκριμένα, για την υπόθεση Παππά που έχει προκαλέσει τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είπε σύμφωνα με πληροφορίες: “Δεν έχω καμία αμφιβολία για την εντιμότητα των στελεχών μας, τα οποία σε όλες τις περιστάσεις έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλεια τους. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη. παραλείψεις ή αστοχίες. Όχι απλά για να πάμε παρακάτω. Αλλά για να μην τα επαναλάβουμε”.

Παππάς: αναλαμβάνω την ευθύνη

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Τσίπρα ( και κατόπιν σκληρής κριτικής που δέχθηκε από τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου) ο Νίκος Παππάς, είπε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για λάθη…ύφους και ουσίας, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση του πολιτικού Συμβουλίου  δήλωσε οτι: Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας  συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω.
Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα