Πάπας Φραγκίσκος: Εμβολιαστείτε, μην ακούτε την παραπληροφόρηση

από fimotro

Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε σήμερα την πρώτη ετήσια συνάντηση με τους πρέσβεις περισσοτέρων από 200 χώρες που βρίσκονται στο Βατικανό. Ο Ποντίφικας στην ομιλία του επέλεξε κυρίως να ασχοληθεί με το ζήτημα των εμβολιασμών σε μία περίοδο που ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη της μετάλλαξης «Όμικρον».

Ο πλήρως εμβολιασμένος προκαθήμενος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας υπογράμμισε πως το όπλο των εμβολίων είναι το μόνο μέσω για να κερδηθεί η μάχη με τον κορονοιό και τόνισε πως ο κόσμος θα πρέπει να πολεμήσει για να κερδίσει και τα κέντρα που παραπληροφορούν τον κόσμο.

Ο Πάπας για ακόμη μία φορά υπογράμμισε πως οι πατέντες των εμβολίων θα πρέπει να ανοίξουν για όλους καθώς οι φτωχές χώρες, κυρίως στην Αφρική, δεν έχουν πρόσβαση σε σκευάσματα με αποτέλεσμα να έχουν πολύ περισσότερα κρούσματα και θανάτους από την πανδημία.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει ο Ποντίφικας στην επιτάχυνση των εμβολιασμών και το γεγονός πως από τις 7 σελίδες της ομιλίας του, οι 6 αφορούσαν τα εμβόλια και την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα