Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί

από fimotro

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος παίρνει θέση σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο υγειονομικό προσωπικό και κάνει έκκληση προς όλους τους υγειονομικούς που εξακολουθούν να εργάζονται σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους.

Άλλωστε, ο εμβολιασμός αποτελεί μία υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας όπως υπογραμμίζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος. Μάλιστα, όλα τα επιστημονικά δεδομένα επιβεβαιώνουν την ασφάλεια των εμβολίων. Το εμβόλιο αποτελεί αναγκαιότητα για όλους όσοι εργάζονται στις υπηρεσίες υγείας, αλλά και για τους πολίτες, ώστε να μπορέσει η χώρα να ξεπεράσει την πανδημία σύντομα.

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πρέπει να απαντηθεί από τους υγειονομικούς με μαζικό εμβολιασμό. Γι’ αυτό και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κάνει έκκληση προς όλους τους υγειονομικούς να κλείσουν άμεσα το ραντεβού τους, ώστε να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο φθινόπωρο προστατεύοντας τους συμπολίτες μας, τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας αλλά και το σύστημα υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα