Πανελλαδική απαγόρευση κυκλοφορίας

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Από το βράδυ της Παρασκευής τέλος η δυνατότητα άσκησης από 21:00 έως 05:00

Νέα αυστηρότερα μέτρα για όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την τηλεργασία και την ατομική άθληση.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, από την Παρασκευή αυστηροποιείται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, καθώς από τις 21:00 το βράδυ έως τις 5:00 το πρωί θα επιτρέπεται η μετακίνηση μόνο για λόγους εργασίας (με σχετική βεβαίωση), για έκτακτους λόγους υγείας (SMS 1) και για την έξοδο κατοικίδιου κοντά στην οικία (SMS 6).

Αναφορικά με την ατομική άσκηση ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως δεν αφορά σωματεία και περιορίζεται σε μόνο έως 3 άτομα, με ισχυρή σύσταση να γίνεται κοντά στην οικία.

Τέλος, αναφορικά με την τηλεργασία, ανέφερε πως κάθε Οργανισμός υποχρεούται να διαθέτει έκθεση για το προσωπικό που έχει τεθεί σε τηλεργασία και το άκρως απαραίτητο προσωπικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα