Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Αντώναρου

από fimotro

Χαρακτήρισε «πολιτικό απολειφάδι» το ΠΑΣΟΚ, αλλά μετά το πήρε πίσω

Οργή επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τους υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς του υποψηφίου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Realfm και το Ν. Χατζηνικολάου, ο Ευάγγελος Αντώναρος, στην τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το θα ερχόταν κοντά με το ΠΑΣΟΚ, εκείνος τον διέκοψε και είπε «α πα πα, σας παρακαλώ εκείνο είναι πολιτικό απολειφάδι».

Μετά τις αντιδράσεις βέβαια, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ανασκεύασε μέσω Twitter, λέγοντας πως παρερμήνευσαν μια ατυχή επιλογή λέξης.

«Κάποιοι σπεύδουν, από κεκτημένη ταχύτητα, να παρερμηνεύσουν την ατυχή επιλογή μιας λέξης μου για το ΠΑΣΟΚ. Ήθελα απλά να πω ότι σήμερα αποτελεί πλέον μικρό μέρος του μεγάλου ιστορικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η αναφορά δεν ήταν απαξιωτική, όπως είπα σε ραδιοφ. σταθμό της Πάτρας» ανέφερε σε tweet του και συμπλήρωσε:

«Διαχρονικά πιστεύω: Την σύγχρονη δημοκρατία στην Ελλάδα εδραίωσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τα γεγονότα των τελευταίων 50 ετών θα τα αναλύσει και θα τα κρίνει η ιστορία.

Τα πολιτικά πρόσωπα σήμερα έχουν υποχρέωση, ακόμη και στην προεκλογική ένταση, να βλέπουν μπροστά. Στο μέλλον. Και να αναζητούν για τα χρήσιμα, ουσιαστικά και μεγάλα κοινά μονοπάτια συνεννόησης. Συγκλίσεις ουσίας απαιτούν οι καιροί με σεβασμό στους θεσμούς. Όχι άγονες αντιπαραθέσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα