Ωρες αγωνίας για την Ελισάβετ: Λονδρέζοι και τουρίστες συγκεντρώνονται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

από Philippos

Κάποιοι πήγαν στα Ανάκτορα όταν έμαθαν τα νέα για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας απλώς και μόνο για να βρίσκονται εκεί
«Περαστικά» ήταν το μήνυμα που έστειλαν σήμερα στη βασίλισσα Ελισάβετ εκατοντάδες Λονδρέζοι και τουρίστες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ανησυχώντας για την υγεία της.

«Όλοι αγωνιούν, την έχουμε εδώ και 70 χρόνια και πρέπει να το χωνέψουμε γιατί συνέβη ξαφνικά», είπε η Σάρον Γκόουβ. «Δύο ημέρες νωρίτερα ήταν με τη νέα πρωθυπουργό και μετά, ξαφνικά, όλοι ανησυχούν για αυτήν. Δεν ήταν πολύ ωραίο αλλά ο Θεός σώζει τη βασίλισσα!» πρόσθεσε.

Μέλη της βασιλικής οικογένειας σπεύδουν στο Κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

Τους συγγενείς της βασίλισσας σκέφτεται η Αμερικανίδα τουρίστρια Λούπε Γκαρσία, 60 ετών. «Είναι πολύ λυπηρό, ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Νομίζω ότι όλοι την αγαπούν και τη σέβονται και θέλουμε το καλύτερο για την ίδια και την οικογένειά της», είπε.

Κάποιοι πήγαν στα Ανάκτορα όταν έμαθαν τα νέα, απλώς και μόνο για να βρίσκονται εκεί.

«Εργάζομαι εδώ κοντά και έμαθα τα νέα για την υγεία της βασίλισσας και ανησύχησα, έτσι ήρθα εδώ στο Μπάκιγχαμ για να βρίσκομαι στην καρδιά της μοναρχίας», είπε ο 40χρονος επιχειρηματίας του τεχνολογικού τομέα Αλεξάντερ Κάπλαν.

Άλλοι δεν χρειάστηκε να πάνε εκεί για να έχουν το μυαλό τους στη βασίλισσα και την οικογένειά της. Η φοιτήτρια Μπεατρίς Σίντρα είπε ότι ελπίζει η βασίλισσα να αναρρώσει και η βασιλική οικογένεια «να βγει από αυτή τη δύσκολη περίοδο ενωμένη και να βρει τη γαλήνη ό,τι και αν συμβεί».

Ο 18χρονος μπάρμαν Άλμπερ Λάανι συνόψισε γλαφυρά τις σκέψεις πολλών: «Έι, Ελισάβετ, περαστικά!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα