Ολοταχώς για την πρωτιά στην Δυτική Αθήνα με τις ευλογίες του Μαξίμου

από fimotro

Ο Μ. Χρυσοχοίδης έχει πλεονέκτημα γιατί διατηρεί προσωπική σχέση με δημάρχους που στηρίχθηκαν από το ΚΙΝΑΛ

Μαθαίνουμε ότι στην πρώτη τηλεφωνική μέτρηση που έγινε στην Δυτική Αττική, ο Μ. Χρυσοχοίδης στους ψηφοφόρους της ΝΔ έχει τις περισσότερες θετικές γνώμες. Αυτή την θετική εικόνα που έχει ο πρώην υπουργός θέλει να την κεφαλαιοποιήσει και προχθές ξεκίνησε επισήμως τον δικό του προεκλογικό αγώνα. Σχεδόν κάθε μέρα θα βλέπει από έναν δήμαρχο ή κάποιον αυτοδιοικητικό παράγοντα.

Το επόμενο διάστημα μάλιστα θα έχει βρει και γραφείο στην περιοχή απ’ όπου θα κάνει εξορμήσεις, αλλά από τις πρώτες εξόδους του βλέπει ότι υπάρχουν παράπονα του κόσμου για το κόστος ζωής. Βέβαια, είναι γνωστό ότι έχει πλεοονέκτημα, καθώς δήμαρχοι μεγάλων δήμων στα δυτικά είναι προσωπικοί φίλοι του και προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος. Υπάρχει και η προσωπική εκτίμηση που του έχει ο δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης και… δένει το γλυκό. Ο Χρυσοχοίδης θα πάει για την πρωτιά και στην προσπάθεια αυτή θα έχει την στήριξη του Μαξίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα