Γραφικότητες Τσίπρα στα τρακτέρ: Υποσχέθηκε τα πάντα με… ένα νόμο σε ένα άρθρο!

από fimotro

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους φλόμωσε στα ψέματα και ανέβηκε πάλι σε τρακτέρ 10 χρόνια μετά

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Αλέξης Τσίπρας. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία εμφάνισή του πάνω σε τρακτέρ, αλλά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά την τέχ νη του… δουλέματος. Δέκα χρόνια μετά από εκείνον τον Φεβρουάριο του 2013, όταν εμφανιζόταν να ξεκινά τον… πόλεμο του κάμπου, ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και δεκάδες διώξεις κατά αγροτών για παρακώλυση των συγκοινωνιών επί πρωθυπουργίας του, σαν να μην συνέβη τίποτα ποτέ ανέβηκε πάλι σε τρακτέρ! Μόνο που αυτή τη φορά από κάτω δεν ήταν παραπάνω από 30 άτομα, κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και λίγοι αγρότες.

Το πιο ανησυχητικό με την περίπτωσή του, είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει ότι πραγματικά ζεί τον ανένδοτό του! Και σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, να μην έχει κυβερνήσει τη χώρα φέρνοντας ένα μνημόνιο που διέλυσε τον κοινωνικό της ιστό, εμφανίζεται να σηκώνει τη σημαία μιας επανάστασης που δεν αφορά, παρά μόνο τον ίδιο, τους ακραίους οπαδούς του και την αγωνία του για την επόμενη των εκλογών ημέρα και την επικείμενη ήττα του

Τα όσα είπε στους αγρότες και κτηνοτρόφους θυμίζουν την ρητορική του 2013 και του 2014. Η καταστροφολογία κυρίαρχο θέμα σε ένα τομέα όπου η κυβέρνηση παρέχει διαρκή στήριξη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η διεθνής οικονομική κρίση. Και όχι μόνο μίλησε για πλειστηριασμού δηλώνοντας πως μόνο μια… προοδευτική κυβέρνηση δεν θα αφήσει τα funds (τους “πάτσηδες” όπως είπε) να “λεηλατήσει” αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ουσιαστικά όπως και στην περίπτωση του νόμου Κατρούγκαλο που διέλυσε τους συνταξιούχους ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να δηλώνει πως θα καταργήσει δικούς του νόμους και στο δρόμο για τον κάμπο στο πλαίσιο περιοδείας του ανέβηκε πάλι στα… τρακτέρ όπως είχε κάνει τελευταία φορά το 2013.

Με έναν στίχο του Μανώλη Ρασούλη επέλεξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου να σχολιάσει τη σημερινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε πάνω σε τρακτέρ στην Φιλύρα Τρικάλων με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να σχολιάζει στο twitter παραθέτοντας μία σημερινή φωτογραφία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μία από τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο Γ. Οικονόμου αναφέρει στο σχόλιο του ότι «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα