Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τραγική στρατηγική από το Μαξίμου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές

Ο Δραγασάκης θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό στον ΣΕΒ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή γενική συνέλευση του ΣΕΒ, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος.

Κεντρικός ομιλητής στην απογευματινή εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της BUSINESSEUROPE Pierre Gattaz, ενώ στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει στα μέλη του ΣΕΒ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απογευματινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη συζήτηση, με θέμα: «Να φέρουμε το αύριο σήμερα. Για την Ελλάδα των άξιων και των αξιών», στην οποία θα συμμετέχουν οι Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ, Θεοδόσης Π. Τάσιος, πμότιμος Καθηγητής ΕΜΠ και Μαρία Κοκάλα, τελειόφοιτος Λυκείου, υπότροφος του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Η ακύρωση στο παρά πέντε της εκδήλωσης -λένε επικριτές του πρωθυπουργού- έγκειται στο ότι ο ίδιος θέλει να τονώσει το αριστερό του προφίλ ενόψει των εθνικών εκλογών και η παρουσία σε μία τέτοια εκδήλωση δεν θα λειτουργούσε υπέρ του!!! Δηλαδή στην κυβέρνηση κάνουν το ένα στρατηγικό λάθος μετά το άλλο, αυτοκτονώντας πολιτικά. Στην πρωινή συνεδρίαση θα μιλήσει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την μείωση των φόρων, την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η τελευταία φορά που εν ενέργεια πρωθυπουργός δεν συμμετείχε στη ΓΣ του ΣΕΒ ήταν το Μάιο του 2009, όταν ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ήταν στην στη Σουηδία, αφού η Ελλάδα ανελάμβανε την προεδρία της ΕΕ.

Το Μέγαρο Μαξίμου σε μια επικοινωνιακού χαρακτήρα κίνηση ενημέρωσε την τελευταία στιγμή ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραστεί και δεν θα μιλήσει στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και αντ’ αυτού θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης. Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι με το να μην πάει ο πρωθυπουργός στον ΣΕΒ θα έχει εκλογικά κέρδη! Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα