Ο Πιερρακάκης μεταρρυθμίζει και τις εκλογές: Με τάμπλετ οι δικαστικοί αντιπρόσωποι

από fimotro

Ως τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε τους σταυρούς των βουλευτών

Ψηφιακή μορφή λαμβάνουν φέτος οι εκλογές, με αποτέλεσμα η έκβαση της αναμέτρησης, αλλά και η πορεία της σταυροδοσίας να δημοσιοποιούνται πολύ νωρίτερα από τα συνηθισμένα.

Συγκεκριμένα, φέτος σχεδόν όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα είναι εφοδιασμένοι με τάμπλετ, ενώ το 2019 μόλις το 30% αυτών είχε συσκευές άμεσης μετάδοσης του αποτελέσματος. Όσοι δεν έχουν τάμπλετ, θα χρησιμοποιήσουν κινητά τηλέφωνα. Όλες οι φορητές συσκευές θα είναι εφοδιασμένες με το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των αποτελεσμάτων (SRT), με την καταγραφή των ψήφων και των σταυρών να πηγαίνει απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών – κάτι που αναμένεται να επιταχύνει την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ταυτόχρονα, εξίσου νωρίς θα λήξει και το θρίλερ με τους σταυρούς των βουλευτών. Με βάση τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, μέχρι τα μεσάνυχτα, θα έχουμε τα σχετικά αποτελέσματα, κάτι που αν μη τι άλλο αναμένεται να απαλύνει την αγωνία των υποψηφίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα