Ο μόνος βουλευτής που ξεχώρισε από το μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Έδειξε ρεαλισμό για το Εργασιακό ο Κατρούγκαλος και ήταν ο μόνος που αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει αρκετά άρθρα

Σε πολιτική τραγωδία εξελίχθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον Α. Τσίπρα το εργασιακό νομοσχέδιο για το οποίο ξεσήκωσαν τον κόσμο αλλά τελικά ψήφισαν 55 άρθρα στο σύνολο του νομοσχεδίου! Η αλήθεια είναι η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεπαράθυρα έφαγαν άγριο “ξύλο”, όχι μόνο από τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Γενικά, το εργασιακό νομοσχέδιο εξελίχθηκε σε πραγματική πολιτική τραγωδία γιατί εκτός όλων των άλλων δεν μπόρεσαν να μαζέψουν παρά την κινητοποίηση του κόμματος, περισσότερα από 400 με 500 άτομα στα συλλαλητήρια της Αθήνας. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο ο Γ. Κατρούγκαλος.

Σε όποια συζήτηση συμμετείχε στάθηκε με αξιοπρέπεια, δεν έλεγε τις αρλούμπες των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ και το κυριότερο προχθές στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη αποκάλυψε ότι το κόμμα του θα ψήφιζε αρκετά άρθρα του νομοσχεδίου. Ο Κατρούγκαλος ξεχώρισε και πάλι από το μπάχαλο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα