Ο Γεωργιάδης γράφει για την κομματική εμπάθεια σχετικά με την περιπέτεια υγείας του

από fimotro

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση του facebook που εκφράζει την πίκρα του για τα σχόλια μίσους, αλλά και τα ψέμματα που διακινούνται με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, απαντά σε όλα ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.
Αρχικά περιγράφει την κατάσταση της υγείας του και πώς οδηγήθηκε εκτάκτως στο χειρουργείο και στη συνέχεια εκφράζει την πικρία του, αφού όπως λέει στα social media κυριάρχησαν αντί για τα αναμενόμενα «περαστικά», «μίσος, κατάρες και ψεύδη».

Ο κ.Γεωργάδης λέει:

-Κανένα έκτακτο χειρουργείο δεν έχει αναβληθεί

-Κανέναν γιατρό δεν έχει απολύσει

-Εμπιστεύτηκε το ΕΣΥ και σημειώνει:

Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι σοβαρά αν αξίζει να αφήνουμε αυτό το μίσος και αυτό τον βόρβορο να δημοσιεύεται στις σελίδες μας. Δεν είναι αυτή, δεν μπορεί να είναι αυτή η Κοινωνία μας και οι συνάνθρωποι μας. Αρνούμαι να το πιστέψω. Ίσως κάποιοι εγκάθετοι φανατικοί κομματικοί να σπέρνουν το μίσος για πολιτικούς λόγους και κάποιοι αφελείς να παρασύρονται αλλά έστω κι έτσι όταν κάποιος εξέρχεται ενός χειρουργείου στη μέση του 4,5 ωρών, το τελευταίο που θέλει είναι να διαβάζει αυτά τα αίσχη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα