Ο Φουρθιώτης δημοσίευσε μαϊμού συνέντευξη με την σύζυγο του πρωθυπουργού!

από fimotro

Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά του Τύπου

Με ανάρτησή της στο Twitter, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει δημοσίευμα με δήθεν συνέντευξη που έχει δώσει στον Μένιο Φουρθιώτη για την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

Μάλιστα, η υποτιθέμενη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο φύλλο της περασμένης Κυριακής, υπήρχε και στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο «Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα».

«Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το… τάβλι!» έγραφε μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του ο παρουσιαστής που πρόσφατα αποφυλακίστηκε.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, στο tweet της, μιλά για πόλεμο λάσπης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως «δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ».

Πραγματικά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά του Τύπου. Να δημοσιεύσει εφημερίδα συνέντευξη με σύζυγο πρωθυπουργού και τελικά να μην την έχει πάρει ποτέ!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα