Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης μοίρασε σ’ όλους τους μαθητές την Ελληνική σημαία

από fimotro

Φέτος ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θα είναι διαφορετικός από τις προηγούμενες χρονιές. Λόγω των συνθηκών με τα αυξανόμενα κρούσματα του κορονοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισής του, δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις. Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ωστόσο, αποφάσισε να το αντιπαρέλθει με μια υπέροχη πρωτοβουλία: μοίρασε σ’ όλους τους μαθητές μια μεγάλη Ελληνική σημαία!

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε για αυτή την θαυμάσια πρωτοβουλία:

«Η Εθνική μας επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης και τιμής, στον αγώνα των προγόνων μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλανε την υποταγή της πατρίδας μας κάτω από την μπότα του ναζισμού.

Το δικό μας ιερό καθήκον είναι να θυμίζουμε στις επόμενες γενιές την θυσία τους, υπερασπιζόμενοι πάντοτε τις Θερμοπύλες που μας εμπιστεύτηκαν.

Λόγω των συνθηκών που όλοι ζούμε με τον κορονοϊό, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Για τον λόγο αυτό, ως δημοτική αρχή πήραμε την πρωτοβουλία, και προμηθεύσαμε όλους τους μαθητές της πόλης με μία μεγάλη Ελληνική σημαία, προκειμένου, όσοι το επιθυμούν, να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο, την μνήμη και την θυσία των Αγωνιστών της 28ης Οκτωβρίου.»

Πηγή: elliniko-argyroupoli.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα