Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ζητά την αποπομπή του Ν. Καραπάνου

από fimotro

Με αφορμή τα αίσχη και τα υβριστικά σχόλια του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

Με αφορμή το χυδαίο περιστατικό ύβρεων και υποβάθμισης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Μεσολογγίου ο δήμαρχος της πόλης εμφανώς ενοχλημένος από την συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Ν. Καραπάνου ξεκαθάρισε τη θέση του και έστειλε το μήνυμα:

Αγαπητοί συνδημότες,
Μετά από τον πανελλήνιο διασυρμό του Δήμου μας, του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, από τις χυδαιότατη συμπεριφορά του πρώην δημάρχου, Νίκου Καραπάνου ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όλης της χώρας, έχω χρέος να κινηθώ προς κάθε κατεύθυνση για την αποκατάσταση της ηθικής στην οποία είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Έχοντας την τιμή και την ευθύνη να ηγούμαι του Δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου είμαι αναγκασμένος να στραφώ για την κατά το νόμο τιμωρία πράξεων τόσο σοβαρά επιλήψιμων για την αξιοπρέπεια του Δήμου μας και να αιτηθώ την αποπομπή του εν λόγω προσώπου από τον χώρο της δημόσιας διοίκησης.

Είναι αδιανόητο άνθρωποι διατελέσαντες στο υψηλότερο αξίωμα ενός τόπου, να κομίζουν τέτοια ήθη, να μετέρχονται τέτοιες ακατανόμαστες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τον υγιή πολιτικό διάλογο και να συνεχίζουν να στεγάζονται και να αμείβονται από τον κρατικό μηχανισμό.

Πλέον την άγνοια δεν μπορεί να την επικαλεστεί κανείς!

Το κύρος του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου πρέπει να αποκατασταθεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα