Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την εκτίμηση πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα «ξεκαθαρίσει» το τοπίο στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης διατύπωσε ο Γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, και πρόσθεσε ότι ο νέος υπουργός «φιλτράρει» τις απόψεις όλων και μπορεί να παράξει έργο.

«Ο κ. Χρυσοχοίδης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Γι’ αυτό και μπήκε πολύ δυναμικός. Φαίνεται ότι θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εμείς τον ξέρουμε από το 1999 στην πρώτη του θητεία. Ήμασταν η πρώτη φρουρά στο σώμα και σαν σωματείο, ανέφερε» ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Συνεργαστήκαμε όλες τις φορές που ήταν στο υπουργείο και αυτό που είδα σε όλο το διάστημα που ήταν υπουργός ήταν ότι καλούσε τη «μαρίδα»», είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας πως ο ο κος Χρυσοχοίδης αφουγκραζόταν και λάμβανε υπ’ όψιν όχι μόνο τις φωνές των ανωτέρων αξιωματικών αλλά και των απλών αστυνομικών λέγοντας μάλιστα «θέλω να ακούσω τα παιδιά μου».

«Φιλτράριζε τις απόψεις όλων κι έτσι μπορούσε να παράξει έργο», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα