Νέες γραφικότητες Ραγκούση: Μετέφερε καταγγελία για παγίδευση με Predator μέσω του emvolio.gov.gr!

από fimotro

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε μέτρο έχει σπάσει η γραφικότητα του ΣΥΡΙΖΑ και κορυφαίων στελεχών του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης κάλεσε τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη να προσέλθει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις για μία… σοβαρή καταγγελία.

Σύμφωνα με αυτή, όπως τη μετέφερε ο κ. Ραγκούσης, το κινητό πολίτη “παγιδεύθηκε” από το Predator με sms που του εστάλη και παρέπεμπε στη διεύθυνση emvolio.gov.gr και ήταν ελαφρώς παραποιημένη!

Επειδή εκείνες τις ημέρες ο πολίτης επρόκειτο να κάνει το εμβόλιο (κατά του κορωνοϊού) άνοιξε το μήνυμα θεωρώντας ότι επρόκειτο για υπενθύμιση.

Το ερώτημα, κατά τον Ραγκούση, είναι πώς ήξεραν οι διαχειριστές του Predator ότι εκείνες τις ημέρες ο πολίτης είχε το ραντεβού για το εμβόλιο, αφού πρόκειται για αυστηρά προσωπικό δεδομένο; «Προκύπτει ενιαίο κέντρο διαχείρισης», είπε, καλώντας τον αρμόδιο υπουργό να δώσει εξηγήσεις.

Ούτε ο πιο ευφάνταστος συγγραφές δεν έχει γράψει τέτοιο αστυνομικό μυθιστόρημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα