Νέας γενιάς ψηφιακό συγκρότημα αγγειογραφίας μόνο στο Metropolitan General

από fimotro

Πρόκειται για συγκρότημα νευροακτινολογίας Lowdose

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, το Metropolitan General απέκτησε πρόσφατα το υπερσύγχρονο ψηφιακό συγκρότημα Αγγειογραφίας-Νευροακτινολογίας Philips Azurion 7, Biplane, το μοναδικό στην Ελλάδα με πρωτοποριακή τεχνολογία για ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας και κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Το  αγγειογραφικό αυτό σύστημα ανοίγει νέους ορίζοντες στην επεμβατική ακτινολογία και νευροακτινολογία, προσφέροντας τη δυνατότητα για νέες και καινοτόμες επεμβατικές πράξεις και θεραπείες, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τον ασθενή.

Τα βασικά του πλεονεκτήματα και κλινικά οφέλη είναι:

  • Πρωτοποριακή τεχνολογία ClarityIQ που μειώνει σημαντικά τη δόση ακτινοβολίας, έως και 80%
  • Απεικόνιση σε δύο επίπεδα (biplane) για εικόνα κορυφαίας ποιότητας
  • Σύγχρονες εφαρμογές που επιτρέπουν τη διενέργεια μεγάλου εύρους κλινικών πράξεων, ακόμα και των πιο εξειδικευμένων και απαιτητικών
  • Διαδραστική αλληλεπίδραση του χρήστη που μειώνει το συνολικό χρόνο εξέτασης κατά 20%
  • Σύστημα τρισδιάστατης (3D) πλοήγησης για βιοψίες και θεραπευτικές πράξεις σε πραγματικό χρόνο

Το MetropolitanGeneral, μέλος του HellenicHealthCareGroup, υποστηρίζοντας σταθερά την πρωτοπορία στις υπηρεσίες υγείας, έχει προχωρήσει το τελευταίο έτος σε σημαντικές επενδύσεις σε  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής όπως είναι η προμήθεια ρομποτικού συστήματος DaVinciτελευταίας τεχνολογίας (DaVinciXi), μαγνητικού τομογράφου υψηλής ισχύος 3 tesla, ψηφιακού συγκροτήματος στεφανιογραφίας νέας γενιάςκαι συστήματος μέτρησης οστικής πυκνότητας πρωτοποριακής τεχνολογίας fan-beam.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα