Νέα υπηρεσία COSMOTEClick& Site για τη δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας με ένα κλικ

από fimotro

Επιπλέον δυνατότητες για eshop, υπηρεσία κρατήσεων & αποστολή newsletter

Η νέα υπηρεσία COSMOTEClick& Site[1]δίνει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν σελίδα στο Facebook, να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία, δημιουργώντας τη δική τους εταιρική ιστοσελίδα. Δημιουργώντας το εταιρικό siteμέσα από τη νέα υπηρεσία COSMOTE Click & Site,οι επαγγελματίες δεν χρειάζεται να συντηρούν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους, καθώς ανανεώνεται αυτόματα λαμβάνοντας την πληροφορία από τις ενημερώσεις της Facebook σελίδας.

Επιπλέον, με το COSMOTEClick& SiteAdvanced, οι επαγγελματίες έχουν ενισχυμένες δυνατότητες, π.χ. για τη δημιουργία eShopμε στόχο την onlineπώληση προϊόντων και υπηρεσιών, την ανάπτυξη υπηρεσίας κρατήσεων, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής newsletter.

Οι επαγγελματίες μπορούν να δοκιμάσουν την νέα υπηρεσία εντελώς δωρεάν, και να δουν μια demoπαρουσίασητου εταιρικού τους site.

Η υπηρεσία COSMOTEClick& Siteδιατίθεται από 10,50€ το μήνα.

Η COSMOTEστηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη μετάβασή τους στη νέα ψηφιακή εποχή, μέσα από μία σειρά από δράσεις, υπηρεσίες και χρήσιμα εργαλεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τοCOSMOTE Click & Site μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1]Η  Υπηρεσία COSMOTE Click & Site παρέχεται από την ΟΤΕ Α.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα