Νέα γκάφα με πρόταση μομφής που θα συσπειρώσει την κυβέρνηση ετοιμάζει ο Τσίπρας

από fimotro

Ως δώρο εξ ουρανού περιμένει ο πρωθυπουργός και η ΝΔ την κίνηση του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης

Νέο τραγικό λάθος, το οποίο θα συσπειρώσει την κυβέρνηση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθώντας να συσπειρώσει περισσότερο τυους ψηφοφόροπυς του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως να αλλάξει την θετική ατζ΄λεντα στην οικονομία την οποία έχει επιβάλλει ο πρωθυπουργός.

Έτσι σήμερα, θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης η Βουλή με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη για όλες τις πιθανές κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιχειρήσει να ξεδιπλώσει την τρίτη “πράξη” των κινήσεων του πλέον στη Βουλή, μετά την επίσκεψη στην ΑΔΑΕ και χθες το απόγευμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας και πιθανόν να επιβεβαιώσει τις φήμες περί κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

“Με το παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη” σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνδέοντας ξεκάθαρα τις κινήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και την εκμετάλλευσή της από ρυπαρά δίκτυα, όπως εδώ και καιρό καταγγέλλουν κυβερνητικά στελέχη

Κυβερνητικές πηγές αναφερόμενες στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας το κοινοβουλευτικό “εργαλείο” της πρότασης δυσπιστίας εκτιμούσαν ότι “θα επιβεβαιώσει την αμηχανία του μπροστά στους πολιτικούς συσχετισμούς που διαμορφώνονται” και όπως σχολίαζαν θα αποτελέσει μία απέλπιδα προσπάθεια ανατροπής αυτών των συσχετισμών.

Επί της ουσίας στην κυβέρνηση περιμένουν ως δώρο εξ’ ουρανού για΄τι θα συσπειρωθούν όλοι στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα