Ναυάγιο στη Μύκονο: Αγωνία για τους αγνοούμενους

από fimotro

Συναγερμός έχει σημάνει από τις πρώτες πρωινές στο Λιμενικό, καθώς σκάφος με μετανάστες εντοπίστηκε να πλέει στο Αιγαίο και συγκεκριμένα στα ανοιχτά της Μυκόνου, νοτιοδυτικά της Δήλου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού, τουλάχιστον 108 μετανάστες (21 παιδιά, 24 γυναίκες και 63 άνδρες) που επέβαιναν σε ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διεσώθησαν μετά από ευρεία επιχείρηση του λιμενικού σώματος. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των διασωθέντων, φέρονται να αγνοούνται και άλλα άτομα και ανάμεσά τους είναι και παιδιά.

Στην επιχείρηση διάσωσης των μεταναστών συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του λιμενικού παραπλέοντα πλοία και ρυμουλκό σκάφος από τη Μύκονο.

Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για το ναυάγιο στη Μύκονο, του ιστιοφόρου σκάφους με περισσότερους από 100 μετανάστες, προερχόμενους από Τουρκία. Τουλάχιστον 108 μετανάστες (21 παιδιά, 24 γυναίκες και 63 άνδρες) που επέβαιναν στο ακυβέρνητο ιστιοφόρο σκάφος, διασώθηκαν. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις των διασωθέντων φέρονται να αγνοούνται ακόμα τέσσερα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα