Την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές διεμήνυσε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη τοπικών οργανώσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ είναι πανέτοιμη για εκλογές. Όσο πιο σύντομα γίνουν τόσο καλύτερα για τον τόπο» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής με τη συμμετοχή περισσότερων από 155.000 μελών του κόμματος που πλήρωσαν τη σύνδρομή τους, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια «γιορτή δημοκρατίας» δηλώνοντας «περήφανος για τους 155.000 που συμμετέχουν».

«Δεν υπάρχουν πολλά κόμματα που να έχουν πάνω από 155.000 μέλη που πληρώνουν τη συνδρομή τους» παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και τα παράθυρα σε κάθε νέα αντίληψη. Η ΝΔ διαμορφώνει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία και γίνεται μια μεγάλη κοίτη για όλους τους πολίτες που όχι μόνο θέλουν να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση αλλά προσδοκούν μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερη αισιοδοξία.

«Αξίζουμε καλύτερα και το αποδεικνύουμε έμπρακτα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα