Με το ζόρι πολιτευτής δεν γίνεται..

από fimotro

Σοβαρά προβλήματα και εντάσεις έχουν προκαλέσει οι «υποχθόνιες» ενέργειες πρώην Γενικού Διευθυντή Δημοσίου Οργανισμού, ο οποίος παρά του ότι το Μαξίμου του εχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως δεν θα είναι υποψήφιος, εκείνος δεν λέει να το καταλάβει. 
Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ, η έκδοση μιας αγνώστου ιδιοκτήτη free press εφημερίδας, η οποία μοιράστηκε σε δήμο της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας και μέσω της οποίας κατασυκοφαντήθηκε η Δήμαρχος!
Ψάχνοντας λίγο περισσότερο ο Δήμαρχος, έβγαλε λαυράκι! Η εφημερίδα είχε εκτυπωθεί σε τυπογραφείο που μόλις λίγους πριν είχε λάβει πολλες χιλιάδες ευρώ σε απευθείας ανάθεση απο τον φιλόδοξο πρώην Γενικό Διευθυντή του κρατικού φορέα.
Μετά απο όλα αυτά ο υποψήφιος υποψήφιος, δεν μπορεί πλέον ούτε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο Δήμο. Όσο για την πιθανότητα μελλοντικής καριέρας, στο Μαξίμου πλέον δεν θέλουν καν να ακούν το όνομα του.
Ας πρόσεχε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα