Με πρωτοβουλία του Γρ. Δημητριάδη το Μαξίμου υιοθέτησε σκύλο οδηγού τυφλού

από fimotro

Με πρωτοβουλία του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη ένας νέος σκύλος, που θα προστεθεί στην ομάδα του Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας», θα γίνει σύντομα οδηγός ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όρασης. Μετά τον Πίνατ, το Μέγαρο Μαξίμου δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία του και, όπως αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Σκύλων Οδηγών & Κινητικότητας Τυφλών και Σκύλων Βοηθών για Άτομα με Αναπηρίες, αυτό έγινε χάρη στην υποστήριξη του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, σε συνεργασία με τον γενικό γραμματέα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργο Σταμάτη.

Η ανάρτηση στο Facebook αναφέρει: «Μια όμορφη έκπληξη αποτέλεσε η πολύτιμη δωρεά από τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, και τον γενικό γραμματέα Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γεώργιο Σταμάτη ενός γλυκύτατου κουταβιού, που προορίζεται να γίνει Σκύλος Οδηγού Τυφλού. Ένθερμοι υποστηρικτές του θεσμού του Σκύλου Οδηγού πιστεύουν στην αξία του και τη σημασία που έχει για την Αυτονομία, την Ανεξαρτησία και την Ασφάλεια ενός Ατόμου με Οπτική Αναπηρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα