Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τις υπογραφές των 156 βουλευτών της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κατέθεσαν στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα πρόταση συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη «διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των Θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Η πρόταση κατατέθηκε στα Πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας και η συζήτηση θα προσδιοριστεί από την Διάσκεψη των Προέδρων μετά από συνεννόηση με τις κοινοβουλευτικές ομάδες.

Όπως αναφέρει το αίτημα:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε, σύμφωνα με το άρθρο 148 παρ. 3 του Κανονισμού της Βουλής πρόταση για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, του Πορίσματος που κατέθεσε η Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Η πρόταση υπογράφεται από το σύνολο των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό «την ενημέρωση του Ελληνικού λαού για τις διαπιστώσεις και συμπεράσματα όσων εξέτασε η Επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση της Βουλής, με πρωτοβουλία της μειοψηφίας».

Να σημειώσουμε πως ένα τέτοιο αίτημα είχε σκοπό να καταθέσουν από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ με την υπογραφή 60 τουλάχιστον βουλευτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα