Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Σειρά συναντήσεων και επαφών θα έχει σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης. Στις 11:00 το πρωί θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμο, με τον οποίο και θα συζητήσει όλα τα ανοιχτά θέματα μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13:00 ο κ.Μητσοτάκης θα μεταβεί στο υπουργείο Υγείας όπου θα έχει συνάντηση και συνεργασία με τον υπουργό Β. Κικίλια και την υφυπουργό Βασ. Κοντοζαμάνη.
Μετά το πέρας της επίσκεψης εργασίας, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, με τις οποίες θα υπογραμμίσει τη σημασία και το ρόλο της πολιτικής Υγείας στο νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.
Στις 18.00 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Klaus Regling, μια συνάντηση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς από αυτήν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα της κυβέρνησης τόσο για τις φορολογικές ελαφρύνσεις όσο και για τον απώτερο στόχο της μείωσης του πρωτογενούς πλεονάσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα