Μαξίμου σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός

από fimotro

Σκωπτική ήταν η απάντηση κυβερνητικών κύκλων στην επικριτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το «κυβερνητικό λίφτινγκ». «Την επόμενη φορά που θα κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και για το χρόνο και για τα πρόσωπα. Ιδίως για εκείνα που συνεχίζει να βαφτίζει νεοφιλελεύθερα διαγράφοντας τη μακρά θητεία τους στην κεντροαριστερά επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη» τονίζετι.

«Με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο…» προσθέτει το Μαξίμου με αφορμή το «εναλλακτικό κάμπινγκ» που έχει διοργανώσει στην περιοχή η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου.

«Ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του δεν μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το κυβερνητικό λίφτινγκ. Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι με τις επιλογές του πρωθυπουργού υπάρχει «σαφής επιλογή για σκληρά νεοφιλελεύθερη ατζέντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα