Κύπρος: Η κυβέρνηση αποφασίζει για lockdown την Τετάρτη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Εντός των επόμενων 48 ωρών θα ληφθούν και οι δέουσες αποφάσεις δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, αμέσως μετά από σύσκεψη, στην παρουσία των μελών της διυπουργικής Επιτροπής για την Πανδημία και της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας του Υπουργείου Υγείας.

Ο κ. Αναστασιάδης σημείωσε πως «παρακολουθούμε από κοντά και την επιδημιολογική εικόνα και θα ανακοινωθούν την ώρα που πρέπει οι οποιεσδήποτε αποφάσεις». Η Κύπρος, εξήγησε, δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από το ότι συμβαίνει στις άλλες χώρες, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά παγκόσμια. Ερωτηθείς σχετικά εξήγησε πως «το σύστημα Υγείας είναι έτοιμο, αλλά δεν θέλουμε να δούμε φαινόμενα που είδαμε σε άλλες χώρες». Αναγνωρίζω την κόπωση του κόσμου όμως την ίδια ώρα δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για τους κινδύνους», δήλωσε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παναγιώτη Σεντώνα, μέλη της επιστημονικής ομάδας ενημέρωσαν τον Πρόεδρο για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή. Τα μέλη διυπουργικής Επιτροπής για την Πανδημία και της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τον κ. Σεντώνα, κατέθεσαν τις απόψεις και τις εισηγήσεις τους σχετικά με τις επόμενες κινήσεις. Οι εισηγήσεις της επιστημονικής ομάδας, θα μελετηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις από την Κυβέρνηση τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα