Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας καλλιτεχνών

από Philippos

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και στην οδό Πανεπιστημίου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα καλλιτέχνες έξω από το θέατρο REX, στην οδό Πανεπιστημίου η οποία συνεχίζουν τον αγώνα τους αφού διαφωνούν με την κυβερνητική πρόταση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της Συγγρού και στην οδό Πανεπιστημίου.
Νωρίτερα, οι καλλιτέχνες έστειλαν επιστολή προς τον υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλαο Γιατρομανωλάκη, η οποία κοινοποιήθηκε και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία ζητούν την ακύρωση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022, αίτημα για το οποίο έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας «για αντισυνταγματικότητα και αντίθεση στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Την επιστολή υπογράφουν 18 φορείς και σωματεία όλου του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα