Κρυπτονομίσματα: Επιστρέφει στα 22.000 δολάρια το Bitcoin

από Philippos

Το Bitcoin προσεγγίζει ξανά τα 22.000 δολάρια, εν μέσω ενός κλίματος σταθερότητας που αρχίζει να διαμορφώνεται γύρω από την αγορά κρυπτονομισμάτων, μετά το κύμα sell-off που πυροδότησαν οι ανησυχίες για καταστολή των cryptos στις ΗΠΑ.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα υποχωρούσε λιγότερο από 1% στη Σιγκαπούρη. Μικρότερα νομίσματα όπως το Ether, το Cardano και το Binance Coin σημείωσαν επίσης μικρές μεταβολές.

Τα βήματα που έγιναν εσχάτως στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα ο τερματισμός της έκδοσης ενός stablecoin με την επωνυμία BUSD, της Binance, έχουν προκαλέσει νέα αβεβαιότητα για τα ψηφιακά assets. Το Bitcoin μπορεί να «πέφτει ξανά σε λήθαργο», γράφει σε σημείωμά του ο Μπέντικ Σέι, επικεφαλής έρευνας στην Arcane Research. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν ενδείξεις μειωμένης θεσμικής συμμετοχής, όπως η υποχώρηση του ενδιαφέροντος για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της CME Group Inc.

Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των crypto παρακολουθούν την αναστάτωση στο ν κλάδο των stablecoin αξίας 138 δισ. δολαρίων. Αυτά τα νομίσματα αναμένεται να διατηρήσουν μια καθορισμένη αξία, για παράδειγμα ένα δολάριο. Οι επενδυτές συχνά παρκάρουν σε αυτά κεφάλαια ενώ κινούνται σε διάφορες συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα